Primavara-n capul meu

Cel mai sigur semn ca vine primavara e cand incep sa ma uit dupa rochii noi si dupa bijuterii. Nu va luati dupa vremea de-afara, hormonii stiu ei mai bine cand vine caldura.

Aseara, cat Catinca & Io isi faceau exercitiile de citit pe Arthur, m-am strecurat precauta pe un site de bijuterii si-am umplut un cos de o mie si ceva de lei din doua click-uri. Pe urma am deschis un site de rochii, si-am rezervat si de-acolo ceva. Nu bausem nimic, jur si nici nefericita nu sunt. Pe urma, cand am simtit ca ametesc putin, m-am ridicat si m-am plimbat nitel prin casa, am bagat capul in dormitor sa vad daca ei au idee ce-am facut si m-am dus inapoi la paginile mele pline de rochii si bratari. Rand pe rand, am scos rochiile din cos, pana am ramas la una singura. Rand pe rand, m-am uitat din nou la toti cerceii si la toate inelele si la toate bratarile si colierele pe care le-am vrut si am renuntat la ele pana cand n-a mai ramas decat un colier. Dar am lasat paginile deschise si azi ma mai uit odata in cosuri inainte sa scot cardul.

Si asta, va zic eu, pentru ca e totusi februarie si hormonul inca nu bate neuronul. Daca era martie, nu ma mai abtineam. Si-n fiecare dimineata, pana la sfarsitul lunii, ati fi putut sa vedeti o doamna eleganta uitandu-se cu jind prin tomberoanele din jurul biroului ei din Primaverii. Dar daca v-ati fi oprit putin in dreptul ei, va jur, n-ati fi putut spune decat: Ah, ce colier frumos aveti !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *