Un val de lene s-a abatut asupra noastra

Pisica Shm a dormit intr-una si ne-a avertizat, dar nimeni n-o mai crede de cand a dormit la toate cutremurele care au speriat retelele de socializare. Valul de lene ne-a luat prin surprindere si acum suntem sinistrati in varful patului.

Sambata, manifestarile au inclus intensificari de lunga durata ale cititului, averse de frecat netul si perioade prelungite de ignorare a ridicolului si de comentat Eurovizionul pe Facebook cu prietenii. In noaptea de sambata spre duminica s-a semnalat o perioada de acalmie si somn pana la ora 10 dimineata, intrerupta de o scurta furtuna de cafea. Alte manifestari ale valului de lene in ziua de duminica au fost o baie lunga cu o carte buna si citit in varful patului cu un pahar de sprit.

Pentru a evita dezastrele, se recomanda amanarea gandurilor despre serviciu pana luni dimineata. E posibil, totusi, ca duminica dupa amiaza sa se instaleze stari nasoale de tipul e duminica seara si nu mi-am facut temele, dar ele pot fi combatute din timp cu inca un pahar de vin. Vom reveni cu amanunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *