Curat

La noi in casa e curat. Poate nu va intereseaza, dar eu ma simt de parca m-as fi mutat in casa noua. Weekendul asta am pus casa in ordine, ieri a venit cineva si a facut curatenie.

N-am mai avut pe cineva la curatenie de vreo sapte ani de zile. Prima doamna a plecat cand n-a mai tinut-o spatele. A doua, pentru ca nu ma ridicam la asteptarile ei, adica nu intram in discutii despre ce-a facut porcul de m-a lasat cu un copil mic in brate . A treia, pentru ca nu ne potriveam programul si ii lasam doar o lista cu ce are de facut. A patra, pentru ca am intrebat-o daca a vazut o pereche de ochelari de soare si mi-a raspuns intepata ca are si ea si n-are nevoie de ai mei. Apoi am renuntat. Pana acum, cand a venit cineva care mi-a intors casa pe dos si pe urma a pus-o la loc, exact la fel.

Cand am ajuns aseara acasa, Catinca s-a suparat de-adevaratelea ca e curat pentru ca 1) e asa curat ca nici nu ma pot aseza pe pat; 2) de-acum sigur o sa ma obligi sa fac ordine si 3) nu inteleg de ce nu vine in fiecare zi. 

Era asa curat, incat la 11 noaptea, chiori de somn, tot ne-am dus paharele la bucatarie si ne-am strans boarfele intinse peste tot.

Iar geamurile erau asa de bine sterse ca-s convinsa ca se si aude mai bine prin ele. 

Da.

2 comentarii la “Curat

    • scrieti-mi, va rog, un mesaj privat (in josul paginii sunt trei butoane, de facebook, twitter si g+. alegeti unul, de preferat facebook ,si va raspund acolo). Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *