Promovarea abstinentei sexuale

e cea mai buna idee pe care am auzit-o in ultima saptamana. Mai buna chiar ca demisia lui Ponta.

Romania libera zice asa: 19 ONG-uri au formulat o scrisoare deschisa adresata ministrilor Educatiei si Sanatatii, in care cer promovarea in scoli a abstinentei pana la casatorie. Scrisoarea afirma ca abstinenta pana la casatorie reprezinta „cel mai bun lucru pentru sanatatea copiilor”: „Concluzia noastra, sustinuta de datele stiintifice actuale, este ca elevii, copiii nostri, trebuie educati spre infranarea trupeasca si amanarea relatiei intime pana la vremea casatoriei”, sustin cele 19 ONG-uri. (…) „In special fetele ar trebui sa-si intarzie debutul sexual pana la casatorie”

Exceptional. Ca mama de fata, sunt intru totul de acord. Numai ca cererea asta, singura, n-o sa aiba niciun efect. Trebuie insotita de o propunere de lege care sa permita casatoria fetelor numai de la 35 de ani. Baietii sa faca ce vor, ca doar ei sunt baieti. Dar fetele, fetele trebuie invatate si pazite si chiar verificate semestrial la ginecolog. Cine stie, poate n-ar fi rau sa introducem cabinete de ginecologie in fiecare scoala iar in ora de dirigentie fetele sa mearga la control.

Dar s-a mai intamplat ceva misto, numai ca nimeni n-a stiut sa puna informatia in context. TVA de 9% la bere. Toata lumea, Ponta-n sus, Ponta-n jos, ieftinirea berii e o manevra, blabla.bla.

Avem, deci: petitie sa introducem predarea abstinentei pana la casatorie in scoala si o propunere din partea mea pentru legiferarea casatoriei la fete la 35 de ani. Ca norocu, tocmai s-a dat liber si la TVA la bere de 9%, iar eu as plusa si cu scaderea accizei la tuica si palinca la pragul la care s-o faca tot omul in spatele casei, langa buda din curte (ma rog, nu stiu daca mai e cineva care n-o face deja). Eu cred ca asta e cea mai de succes combinatie. Pentru ce? Pentru orice. Chiar si pentru involutia temerara catre specia pe care cercetatorii britanci o vor numi homo romanuscuidina.

Si daca se aproba, eu o sa fiu prima care o sa-mi iau seminte si o sa ma asez in randu-ntai sa ma uit la Romania ca la spectacol.

 

De fapt, aprobarea acestei minunatii imi va da un motiv in plus sa-i zic copilului in fiecare zi, dimineata si seara:

– Draga mamii, faci ce vrei, cand vrei, cu cine vrei, atata vreme cat sanatatea ta e protejata si tu te simti in siguranta.

That’s all. Cea mai tara proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *