Minune dumnezeiasca dupa minune dumnezeiasca in ziua de Rusalii

Catinca e genul de copil care sambata, duminica si de sarbatorile legale se trezeste la 6 dimineata, da navala la tine in camera si in loc de bunadimineata incepe sa sara pe pat strigand: „Ne jucam?”

Ieri dimineata, dormind la mine in pat, a rezistat radioului care a pornit la 6, pisicii care s-a plimbat pe spatele nostru ca pe trotuar si s-a trezit la 9 si ceva. S-a intins, s-a uitat la ceas, s-a uitat la mine, s-a mai intins o data si-a zis:

– Pfoai, ce bine e sa lenevesti! Vrei sa lenevim azi toata ziua??

OMFG 1. Am adulmecat-o, i-am mirosit fata, sa vad poate Arsenie Boca a intrat in sufletul ei de-a scos cuvintele astea dumnezeite din gura.

– Da-te ca mirosi a cafea.

Nu, era tot Catinca mea.

Si-am lenevit. Nu ne-am miscat decat din pat in sufragerie si invers. Atat de bine a fost incat mi-am pierdut simtul ratiunii si-am zis:

– Cat termini tu de vazut filmul asta, eu ma duc sa fac o baie.

Bine.

OMFG 2. De opt anisori n-am fost in stare sa ma lalai in apa calda cat a fost copilul acasa. Tot timpul are ceva treaba in baie, tot timpul vrea ceva sau se intampla ceva sau pur si simplu navaleste si zice: „Ne jucam?”. Ei bine, ieri am avut parte de o baie adevarata, am stat o ora in apa aburinda si-am citit pana m-am plictisit de leneveala. Pana si Catinca a intrat o singura data, sa-mi aduca pisica.

– S-a terminat filmul?

– Nu, dar mi-e lene si sa ma uit. A trebuit sa ma misc putin ca sa capat puteri.

Sa mai zic si de OMFG 3? M-a lasat sa si dorm jumatate de ora dupa pranz.

Numai intamplari ciudate. Ce ma-ntreb este: am platit deja pentru minunile astea sau urmeaza sa platesc de-acum inainte?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *