Împinge sertarul

Ce este: joc de societate
Jucători: pisica Șm + unul sau doi oameni, după caz
Când se joacă: noaptea, între orele 3 și 5. In orice zi a săptămânii. Te stimulează la fel și dacă știi că trebuie să mergi la birou, și dacă știi că e weekend.
Cum se joacă: Șm se bagă după noptieră. Noptiera e pe partea mea de pat. E ascunzătoarea ei de când era mică. Numai că acum Șm e cât o vacă și nu mai încape. Șm își face loc între noptieră și perete și împinge un sertar în afară cu fundul ei mare și gras, pe urmă începe să zgârme în locul pe care și l-a făcut. Se aude ca un meci de hochei. Lamă pe gheață, lamă pe gheață, lamă pe gheață, poc, cap spart. Eu împing sertarul la loc. Șm se-nvârte puțin și-l dă din nou afară. Lamă pe gheață, lamă pe gheață, poc. Eu împing sertarul înăuntru. … Se repetă de trei ori.
Cum se termină: Eu îi trag toată noptiera ca să aibă loc. Dar atunci nu mai e amuzant și Șm se urcă pe pat. Eu sunt trează și nu mai pot adormi.
Cine câștigă: Șm.

3 comentarii la “Împinge sertarul

  1. noptiera n-are ”perete” în spate? că înțeleg că se bagă în spatele noptierei și de acolo împinge sertarul.
    sau dacă noptiera are perete și tot reușește această performanță, mi-o poți împrumuta 1-2 nopți (pe Șm, nu noptiera 🙂 )? mi-a scăpat ceva între sertar și ”peretele” din spate al noptierei, și pe lângă faptul că parcă aș avea nevoie de ceva-ul ăla (nu e chiar vital), sertarul nu se mai închide bine. plătesc în crănțănelele preferate ale lui Șm. 🙂

    • nu, noptiera n-are perete, de-aia și poate face Șm măgăria. Dar pot să ți-o împrumut oricum. Pentru un șervețel de hârtie pisica asta s-ar băga oriunde.

  2. Cel mai simpatic joc de societate din cate am pomenit. Bine, poate nu mi-ar conveni sa-l joc eu, dar e dragut cand auzi de la altii… Pedra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *