#11adultila9copii

Gata. Plecam. Zece zile n-am stat locului, am fugit si inotat fiecare dupa copiii lui si/sau ai altuia. E ultima zi, suntem impreuna, sa facem o poza de grup sa ne intrebam dupa cinzeci de ani: mai tii minte? oare cum om fi reusit sa gasim toti copiii?

De la stanga la dreapta, de sus in jos, avem asa:

Catinca ia un pumn in fata de la Bongo, pe care incearca maica-sa sa-l stranga de gat. Maica-sa care primeste una in nas de la Pipi, fratele lui Bongo. In verde, Stela ii tine cu maini de fier pe ai ei, care stau sa tasneasca. Cu ochelari si barbison, Tichi rade multumit ca Stela ii face toata treaba. Irene se bucura si ea ca Ciuli, nu ea o tine strans pe Eva, zisa Evi. Evi, dupa cum se vede, de la Evil, se pare ca Stephen King s-a transmis ombilical de la Irene la ea.

Pe randul urmator, Vasile ne arata servetelul plin de muci ai lui Sasha, pe care trebuie sa-l stapaneasca si el si Simona. Dupa ei, in tricou roz, Sofia, proprietara hotelului, e sfarsita, dar multumita ca suntem toti intregi si fericita ca nu mai are de facut decat un pranz pentru nebuni. Liz il tine in brate pe tata, iar Noni pe Ogu, care a scapat si ea cu bine de primele trei zile cand a fost intepata zilnic de cate o viespe.

Jos, Ionut se dezice de „nu stiu, ma, eu n-am avut animale cand eram mic si nici nu stiu daca-mi plac” si-o mangaie pe Tipex, despre care am uitat sa zic dar e fata, nu baiat. Si la toti le vine soarele in ochi, mai putin lui Tipex, care stie mai bine.

Iar eu, normal, sunt in camera, fac dus.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nici macar o poza n-am facut ca lumea cu totii, din cauza mea, evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *