Draga Vodafone,

Ieri m-a sunat o domnisoara de la vanzari. N-am putut vorbi, pentru ca eram intr-o intalnire si nici n-am dorit ca domnisoara sa revina. Dumneaei a oftat si a inchis.

Azi am avut alta intalnire luunga. Spre deosebire de ieri, eram cu urechile pe telefon pentru ca nu mi se simte copilul bine. M-ai sunat iar, de doua ori. N-am raspuns, ca nu erai copilul meu bolnav. Daca ai vazut asa, mi-ai mai ars si-un SMS, sa ma asiguri ca esti langa mine si ca te intereseaza parerea mea. Si ca o sa ma mai suni, nu ma lasi asa usor. Intr-o pauza ti-am  raspuns, dar, guess what? mesajul meu nu poate fi trimis la numarul ala.

Vodafone

Adica treaba e asa: cand te sun eu cu treaba vorbesc cu un robot, dar daca ma suni tu sa mai scoti un ban ma suna un om. Cand nu mai e pentru bani, pui iar un robot sa ma sune, dar eu nu pot sa dau de tine sa-ti zic sa nu ma mai bati la cap.

Draga Vodafone, daca te prind ca ma mai suni, jur ca o pun pe Catinca sa-ti raspunda si atunci vedem cine se sifoneaza (ah, shifoneaza) mai tare.

Mersi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *