Dacă plouă, sunt lacrimile Catincăi care iar și-a stricat stiloul

Peste scrisoarea asta am dat complet din întâmplare zilele trecute. Treaba cu stiloul se întâmplă atât de des, că de obicei o rezolvăm la telefon, nici n-a apucat să-mi arate această Vale a Plângerii. Iar stiloul ăsta (ăla din desen e un stilou, da??) nici n-a fost nevoie să i-l schimb, numai i-am arătat cum să-l curețe.

P.S. Nu știu ce înseamnă 33

Catinca_stilou

If it’s raining it’s raining/Tears from my eeeyes

2 comentarii la “Dacă plouă, sunt lacrimile Catincăi care iar și-a stricat stiloul

  1. In ce sens le strica? Apasa prea tare pe penita sau se asaza pe ele? Fiica-mea e la clasa pregatitoare si i-am luat un stilou special, de incepatori, cu corpul dintr-un fel de lemn si penita mai groasa. (din nefericire acum sunt in impas pt ca e adus din afara si nu mai gasesc rezerve pentru el). Scrie foarte bine cu el si pana acum n-a patit nimic. Dar recunosc ca daca ii dadeam stiloul cumparat initial (unul cu ceva printese) cred ca ii facea praf penita, e prea subtire.

    • nu știu ce le face. le scapa pe jos, de exemplu, le pierde capacele (și ei i-am luat unele care nu-s neapărat fițoase, dar nu li se potrivesc decât capacele lor). le pierde de tot, din astea. Mie îmi spune că le-a stricat și după aia încercăm să-i dăm de cap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *