Dracul Hlizit se întrece pe el însuși

Anul ăsta nu venise încă. Pentru cine a uitat, Dracul Hlizit mă pune din când în când să fac lucruri și pe urmă se hlizește câte o săptămână de prostia care a ieșit. Uneori, însă, e extrem de amabil și-mi conduce mâna să iasă treaba bine – cum a fost când i-am făcut Catincăi breton cu foarfeca de tăiat via pe care, puțină atenție, în prostia mea o manevram cu piedica pusă. Nimeni nu m-a crezut că n-am tuns-o la coafor.

Zilele astea n-au fost foarte bune cu mine. Și, cum stăteam eu așa și mă uitam pe the outnet ca să nu bocesc, văd asta:

Mda. Mai am geci de blugi, dar asta, asta e altfel, așa-i? Am pus-o în wishlist, că poate rezistă până la următorul clearance. Pe urmă a început dansul nervilor, care se întâmplă atunci când nu mai gândesc limpede – și, pentru cine nu înțelege cum se poate așa ceva, e echivalentul lui drunk texting your ex.

Pune-o-n coș, nu fi proastă, n-ai cum să dai atâția bani pe ea, pune-o-n coș, băi, tată, nici tristețea nu merită jignită așa, o vreau, mă, că vreau și eu ceva pentru mine, băi, pe bune, meriți să fii proastă, lasă că o trimit înapoi, ce dracu’.

Exact. Hlizitul. S-a auzit chemat, a venit.

– Păi mă, mămică, ce-are haina asta de-i așa pe dos? N-are guler și mâneci. Păi, n-ai tu o geacă de blugi luată la reduceri de la HM cu 40 de lei? N-ai tu un cutter în casă? Ia vezi.

Am văzut. Un sfert de oră mai târziu, aveam asta:

Care vine foarte bine. Și, dacă vreau, mai găsesc una și-i scot și marginea de jos, că pot să mă joc. 40 de lei. Mulțumesc, Drac Hlizit.

A, și chestia aia care se vede în stânga jos? L-am rugat să mai stea, diseară facem bradul. xoxo

9 comentarii la “Dracul Hlizit se întrece pe el însuși

  1. Băi, deci nu mă mai joc. Nu mai am postări de citit. M-am delectat în ultimele 10 zile cu tot ce a fost scris pe-aici, am făcut binging, cum s-ar zice, iar acum simt că intru în sevraj. Receptorii mei devin neliniștiți. Cu ce să-i hrănesc? O iau de la capăt… sau mai bine articole în mod aleatoriu, poate îi păcălesc cumva. Mai scrieeee!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *