Pisica Șm trăiește periculos

E un lucru deja cunoscut, pisica noastră nu-i foarte deșteaptă. Mai doarme pe cărți, mai miaună la tablouri, dar nu te poți preface la nesfârșit.

Poate vă aduceți aminte, într-o zi am închis-o în frigider, altă dată a băut socată și s-a făcut mangă, mai cade-n cadă. Rămâne frecvent închisă prin dormitoare pentru că seamănă înfricoșător de mult cu parchetul și uneori, dimineața, suntem prea cheauni ca să le deosebim.

sm_parchet

Șm vs. parchet

Fiindcă așa-i viața, ieri mi-am luat un epilator nou. În dimineața asta am vrut să-l încerc, doar e jucăria mea nouă. Când a auzit bâzâitul, Șm a venit întins la picioarele mele. Poate a crezut că ele bâzâie, nu știu, dar v-am spus că n-o prea duce capul.

– Acest sunet trebuie să înceteze! a spus ea și-a sărit să mă muște de degetele de la picioare.

O dată am dat-o la o parte, a doua oară am reușit să-i dau un bobârnac magnific cu degetele de la picioare, a treia oară s-a prins că e de la aparatul ăla din mâna mea și-a vrut să-l muște și pe el.

Acum Șm are câteva mustăți mai puțin.

4 comentarii la “Pisica Șm trăiește periculos

 1. Mai nou (1,5 luni) m-am procopsit si eu cu un mâț. De la un prieten care i-a salvat pe el, pe cei doi frati si pe ma-sa din strada. Inca nu m-am decis daca pastrez persoana in lista de prieteni sau nu. 🙂 pisicul este un muscacios si jumatate, arat de parca as locui cu lupi. Pana una alta a cazut in cada cu juma din corp, dar are inca mustatile intregi desi considera si epilatorul si razuitorul de calcaie dusmanii lui personali. Aspiratorul inca inspira respect. Dar are abia 3,5 luni, se bate el si cu aspiratorul.

   • Conflictul mâț-matura a fost solutionat in stil Alexandru Macedon. 🙂 cand intra matura in actiune se inchide pisicul in alta camera.
    Problema e ca va trebui sa trec de partea canapelei in conflictul dintre mâț si canapea. I don’t like to take sides. 🙂 Desi este mult mai mare, canapeaua este mult mai bleaga. Ii trebuie o armura. 🙂

   • Pisicul meu e intimidat de aspirator, dar e foarte curajos. De fiecare data cand aspiratorul se plimba prin casa, pisicul e luptator de gherila: il studiaza de la distanta, sare rapid si ii da doua labe peste bot, apoi fuge inapoi (destul de departe cat sa nu il ajunga aspiratorul, dar destul de aproape cat sa il poata studia sa-si pregateasca urmatoarea lovitura)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *